Huis > Over ons

about us(001).jpg


TodayCNC Standard Precision Machine Tool Co, Ltd, werd opgericht in 2001, dat is de eerste Zwitserse type CNC-draaibank fabriek in China. China's eerste Zwitserse draaibank werd geboren in TODAYCNC. In de volgende 15 jaar heeft TODAYCNC zich geëngageerd om geavanceerde CNC-machines te ontwikkelen en te produceren. TodayCNC heeft gehandeld naar de "Excellence, innovatie", het produceren van wereldklasse kwaliteit CNC-machine naar Japan dezelfde nauwkeurigheidsnormen niveau van werktuigmachines.


TODAYCNC streeft naar het creëren van de allerhoogste waarden voor onze klanten. Niet alleen voor het verstrekken van allerlei geavanceerde hoge stijfheid, hoge precisie CNC-bewerkingsmachines, terwijl voortdurend innovatief, snel en nauwkeurig grip op de marktbeweging, om een ​​uitgebreide oplossing voor klantverwerkingsbehoeften en aangepaste oplossingen te bieden. TODAYCNC bleef de ervaring van de klant promoten en klanten bijstaan ​​bij de productieverwerking, heeft de goede reputatie gewonnen.


Onze zakelijke reikwijdte van de dekking voor de vliegtuigen, lucht-en ruimtevaart, automobiel, motorfiets, gas pneumatisch, hydraulisch, lagers, elektronica, instrumentatie, communicatie, medische en tandheelkundige apparatuur, motoren, enz. Velden. We hebben overvloedige precisie CNC draaibank om klanten te voorzien van uitgebreide ondersteuning. Van technisch advies per verkoop tot technische ondersteuning, van weergave van product tot verwerking op de site, van technische training tot installatie en inbedrijfstelling op de site, van after service tot klantenterugkeer, geniet van alomvattende technische ondersteuning door technische experts en technici van TODAYCNC.

1.png

2.png

3.png