Huis > Producten > CNC draaibank

CNC Zwitserse typen automatische draaibank, 32mm, Multi Swiss

CNC Zwitserse typen automatische draaibank, 32mm, Multi Swiss
invoering van de belangrijkste kenmerken van swiss type automatische draaibank

Productdetails

Basisinfo

Model NO.:TCNZ - 32 quinquiesToepassing: metaal
Numerieke controle: CNCVerwerking van precisie: ±0.05 mm
Prestaties classificatie: hoge precisie CNC Machine ToolsCertificering: GS, CE, ISO 9001
Conditie: nieuwPakket: houten
Specificatie: CE, GSMerk: todaycnc
Herkomst: China

TCNZ 32 quinquies Dual spindel Zwitserse CNC draaibank

TODAYCNC TCNZ-32 quinquies CNC Zwitserse typen automatische draaibank is ontstaan in het vervaardigen van precisie gereedschapswerktuigen Zwitserland genoemd. Het is een product van de mechatronica, speciaal geschikt voor slanke schacht van hoge precisie en hoge efficiëntie machinale bewerking. Omdat uitgerust met hoge precisie synchrone Geleidebus verspanen verwerking doen kon van boren, saai, eind-gezicht draaien, draadsnijden, grooving en snijden, te onttrekken of anderen en koud getrokken bar.

Zwitserse TCNZ-32 quinquies Typ cnc draaibank serie is ook uitgerust met de horizontale en verticale rotatie aggregaat heeft de draaibank frezen (zoals spiebaan, vlak, oppervlak contouren, enz) composiet verwerking gepolijst bar, Te voeren op de continu op en neer materiaal automatische cyclus verwerking heeft mogelijkheid uit te voeren op de buitenste cirkel voor de onderdelen van de schacht.TCNZ-32 quinquies Zwitserse CNC draaibanken rustte belangrijkste spindel en sub spindle. Na het afsnijden het werkstuk verwerking, kunt sub spindle overnemen van het werkstuk en voltooien van de verwerking van rug boren, boren, frezen voor gesneden sectie. Één klemmen klemmen kan realiseren het complete bewerking van het werkstuk. Niet alleen één machine voor alle verwerking, verminderen het aantal machines die gebruikt worden. Maar ook een grote verbetering van de productie-efficiëntie, in dezelfde tijd effectief het probleem van invloed op de verwerking van nauwkeurigheid door twee keer verwerking.


TCNZ-32 quinquies Zwitserse CNC draaibank kon voorzien van automatische feeder en korte / lange ontvangende feeder om één persoon bewerking van diverse machines, de zogenaamde "één personen met multi machines" mode, sla de arbeidskosten voor het kleinbedrijf. Daarnaast kan ook worden uitgerust met een scala aan geautomatiseerde verwerking, zoals chip transportband en andere apparaten aan de flexibele verwerkingslijnen componeren, vormen een hoger niveau van automatische bewerking.


TCNZ-32 quinquies Zwitserse CNC draaibank meest geschikt voor verwerking gebruikt in de luchtvaart, ruimtevaart, militaire, auto, motorfiets, communicatie, koeling, optica, elektrische huishoudelijke apparaten, micro-elektronica, horloges en klokken en andere industrieën van hoge nauwkeurigheid, multi-partij en ingewikkelde verschijning van de lange as onderdelen precisie samengestelde verwerking.


Hot Tags: CNC-swiss type automatische draaibank, 32mm, multi swiss, China, fabrikant, goedkope, beste, te koop
Verwante producten

Onderzoek